راه های توسعۀ گردشگری بررسی شد

پنج شنبه 30 فروردین 1403





راه های توسعۀ گردشگری بررسی شد




 

 

 

 

 


 

تارنمای فرهنگی مهرگان گروه گردشگری سیاوُش آریا*

 

نخستین همایش ملی فرهنگ ، گردشگری و هویت شهری با ارایۀ نوشتارهایی از سوی پژوهشگران و دانشجویان سراسر کشور، چهارم بهمن ماه در شهر کرمان به کار خود پایان داد.

به گزارش تارنمای فرهنگی مهرگان، در این نشست علمی که از سوی موسسۀ پژوهشی و علمی مهراندیشان اَرفع برگزار شد، دانشجویان با ارایۀ نوشته های (مقالات) خود به گونۀ پاور پوینت و گفتاری، به پرسش های باشَندگان (حاضران) و پژوهشگران پاسخ دادند. یکی از نکات چشمگیر این هَمایش ملی، چاپ چکیدۀ نوشتارهای دانشجویان و پژوهشگران هم زمان با برگزاری آن بود که مهمانان و پژوهشگران می توانستند با خواندن و بررسی نوشته ها به درک بهتری از آن دست یافته و پرسش ها و ناروشنی های (ابهامات) خود را به میان آورند (مطرح کنند). همچنین هیات داوران در پیوند با موضوع هَمایش و با گرایش های گوناگون دانشگاهی بوده که همین ارزش این برنامه را دوچندان کرده بود. محورهای این همایش دو روزه نیز، در برگیرندۀ فرهنگ، گردشگری، انسان شناسی هنر، مِهرازی (معماری) و مردم شناسی فرهنگی بود که با پشتیبانی (حمایت) سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کرمان، شهرداری کرمان، وزارت راه و شهرسازی کرمان، صنایع و معادن کرمان، دانشگاه آزاد، سازمان زیباسازی فضای شهری، موسسات ویدیو سینمایی کرمان و اتاق بازرگانی کرمان برگزار شد. همچنین مجتمع گردشگری پالیز، بهارستان و هتل ایرانگردی و ... پشتیبانان مالی نخستین همایش ملی فرهنگ ، گردشگری و هویت شهری بودند. در دنباله موضوع برخی از نوشتارهای رسیده که نویسندگان آن حضور داشتند، آورده می شود : نگاهی تحلیلی به دیوارنگارهای حمام شاه مشهد از منظر مردم شناسی با سخنرانی عاطفه تهرانچی بلدی، کارشناس ارشد مردم شناسی جدال حق و باطل در معماری، بررسی نسبت تاثیرگذاری نمادهای مذهبی و شیطانی در شکل گیری معماری معاصر جهان با سخنرانی مرتضا حسنی کبوترخانی پژوهش مردم شناسانه تاق علی از منظر گردشگری با سخنرانی ناصر شجاعی باغینی، مربی تربیت بدنی و پژوهشگر اثرات گردشگری بر معیشت روستا با سخنرانی حسن آتش آب پرور، دانشجوی دکترای تاریخ باستان باغ فتح آباد جلوه گاه معماری خانه باغ ایرانی با سخنرانی محمد برشان، کارشناس تاریخ آب و آبیاری مطالعه جنبه های گوناگون نجات دریاچه پریشان کازرون از منظر انسان شناسی زیستی و فرهنگی با سخنرانی فاطمه یاسار، کاردانی گرافیک و نقش نظام الدین کرمانی در آبادانی مسجد جامع یزد با سخنرانی حمید رضا امیری کمال آباد، دانشجوی ارشد ایران شناسی. همچنین نام برخی از داوران و فَرنشینان (رییسان) نشست به شرح زیر است : دکتر حسین ابوالحسن تنهایی، فَرنشین نشست اجتماعی هویت شهری دکتر محمد عارف، دبیر علمی همایش امیر عباس نجفی ، داور نشست گردشگری محمد جهان شاهی، فَرنشین نشست گردشگری دکتر علی رضا کلدی، داور نشست اجتماعی هویت شهری دکتر همایون سپهر، داور بخش مردم شناسی دکتر حسین فروزانفر، داور نشست گردشگری و دکتر مصطفا مختاباد ، فَرنشین نشست انسان شناسی هنر.

به گزارش تارنمای فرهنگی مهرگان، در پایان این نشست با پیشکش هایی از برگزارکنندگان، داوران و پشتیبانان مالی این همایش سپاسگذاری شد. همچنین بنا شد پژوهشگران و نویسندگان برگزیدۀ هیات داوران در آینده و به زودی تعیین شوند. همایش ملی فرهنگ، گردشگری و هویت شهری در روزهای سوم و چهارم بهمن ماه در شهر کرمان در مجتمع گردشگری پالیز برگزار شد.

 


نوشته مرتبط :

 

همایش فرهنگ، گردشگری و هویت شهری برگزار شد

 

 

 

*پژوهشگر تاریخ و فرهنگ ایران راهنمای گردشگری خبرنگار آزاد کُنشگر میراث فرهنگی، گردشگری و زیست بوم دبیرانجمن مهرگان



1394/11/07
بازدید : 904


دیدگاه ها

anahid

dear sir thank you so much for this article

دیدگاه خود را بنویسید